Bewindvoerder in Utrecht; professioneel en betrokken

Bent u op zoek naar een bewindvoerder in Utrecht?  Prisma Bewindvoering is een bewindvoerder in Utrecht, waar geen wachtlijsten zijn. Zeker als u een bewindvoerder zoekt in de buurt van het centrum van Utrecht kunt u prima terecht bij Prisma Bewindvoering. Het kantoor is gevestigd in één van de gezelligste wijken van Utrecht, namelijk Ondiep. Deze van oudsher arbeiderswijk van Utrecht heeft een rijke culturele samenstelling, maar kent ook wel sociale problematiek. Een bewindvoerder in deze wijk van Utrecht is geen overbodige luxe en Prisma Bewindvoering zit dicht bij de verkeersader van deze wijk in Utrecht; De Amsterdamsestraatweg.

geldzorgen

Verstandelijke beperking en bewindvoering

Soms kunnen mensen niet goed voor zichzelf zorgen of hun financiële zaken regelen. Dit bijvoorbeeld als gevolg van een verstandelijke beperking. In de regio Utrecht kunt u dan een bewindvoerder vragen dit voor u te doen. Een bewindvoerder, dus ook een bewindvoerder uit Utrecht, wordt door de rechter benoemd. Overigens bieden wij onze diensten als bewindvoerder niet alleen aan in Utrecht, maar ook in andere provincies, zoals Flevoland, Gelderland, Zuid-Holland en Overijssel, maar de kern ligt toch wel in Utrecht. Voor Noord-Holland wordt de bewindvoering beperkt tot Steden als Loosdrecht (gemeente Wijde Meren) en Abcoude in het westen. Meer naar het noorden hebben wij ook cliënten in Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum en Weesp. Zo zie je maar dat ook deze gemeentes vraag is naar bewindvoering en niet alleen in Utrecht.

 

Autisme en bewindvoering

Het is niet alleen een verstandelijke beperking waarvoor mensen bewindvoering in Utrecht aanvragen. Utrecht kent veel mensen met PDD-NOS of andere beperkingen in het Autische Spectrum (Autisme Spectrum Stoornis ofwel ASS). Door de veelheid van prikkels en vaak het niet kunnen scheiden van hoofd- en bijzaken is bewindvoering een goede oplossing om de focus te leggen op zaken die er voor die persoon wel toe doen.

Geen uitweg zien

Bewindvoering is een must voor dementerende ouderen

Mensen met dementie kom je ook tegen in Utrecht. Voor deze mensen uit Utrecht is bewindvoering vaak een must, omdat ze het zelf allemaal niet meer begrijpen. Maar ook om deze mensen te beschermen tegen kwaadwillenden in de omgeving van de patiënt. Nu kent Utrecht daar geen specifieke cijfers van, maar bewind, ook wel beschermingsbewind, is hiervoor een zeer krachtige maatregel om de financiën goed te beheren.

Schulden in Utrecht

In de provincie Utrecht zijn relatief veel mensen met schulden waar bewindvoering een middel kan zijn om de boel financieel weer op de rit te krijgen. De bewindvoerder is geen schuldhulpverlener, maar begeleidt wel mensen naar de schuldhulpverlening van de gemeente Utrecht. Maar natuurlijk ook naar andere gemeentes, zoals Maarssen, Ronde Venen of Stichtse vecht. Prisma Bewindvoering is een bewindvoerder die goed de weg weet in Utrecht en omstreken. Bovendien hebben wij niet alleen ervaring met schuldhulpverleners in Utrecht en omstreken, maar ook met die van andere gemeentes. Bij niet-problematische schulden lost de bewindvoerder de schulden zelf op, maar bij problematische schulden vinden wij het één van onze kerntaken de cliënt te begeleiden naar de schuldhulpverlening van de gemeente Utrecht.

Bewindvoerder in Utrecht -> Prisma Bewindvoering; Doen!