Even voorstellen: Ronald Mahieu, bewindvoerder bij Prisma Bewindvoering

Prisma Bewindvoering heeft goed zicht op mensen met dementie of beperkingen in het autistische spectrum.

Prisma Bewindvoering is een jong bedrijf dat in 2017 is opgericht. Hoewel wij een jong bedrijf zijn, hebben we jarenlange ervaring op financieel gebied en op het gebied van vermogensbeheer.

Onze missie is om uw financiële huishouding en bezittingen zo goed mogelijk te beheren, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken. Hierdoor krijgt u de ruimte om weer te genieten van uw sociale leven. Daarnaast krijgt u de kans om alle financiën weer op de rit te krijgen. Een mooi vooruitzicht op de toekomst!

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak met gevoel voor de achterliggende problematiek, maar zullen er wel voor zorgen dat de financiële situatie stabiel wordt.


Uw bewindvoerder, met gevoel

Uw bewindvoerder

Ik ben Ronald Mahieu en ben de bewindvoerder bij Prisma Bewindvoering. Mijn hoogst genoten opleiding is HBO. In 2016 heb ik de Post-Bachelorcursus Beschermingsbewindvoerder en beheer met succes afgerond. Met een geboortedatum uit 1962 ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik veel ervaring heb. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de financiële sector. Hier komt ook voorliefde voor cijfertjes vandaan. Mijn echte drijfveer is dat ik graag mensen help. Dit doe ik het liefste in het sociale domein. Het geeft mij veel voldoening als mensen weer gelukkiger worden doordat ik een deel van hun problemen kan oplossen. Als mensen vervolgens vanuit een stabiele situatie het vermogen krijgen om zelf ook weer te groeien, dan geeft mij dat zeer veel voldoening.

Ik houd van sociale interactie en maak geen onderscheid in culturele achtergronden, kleur, geaardheid, groot, klein, dik, dun, man, vrouw of genderneutraal. ‘Allemaal andersdenkenden’ past goed bij mij.

Bent u nieuwsgierig naar uw toekomstige bewindvoerder? Bel dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

over prismabewindvoering


Hulp nodig of wilt u meer informatie?